Supergirl: Jaké to je, navléknout oblek Supermana?

Tyler Hoechlin povyprávěl o roli muže z oceli.

Fandové Supergirl velmi dobře vědí, že v nové řadě se už v prvních epizodách objeví Superman. Zahraje si ho sympaťák Tyler Hoechlin. A právě on prozradil, jaké to bylo, vyzkoušet si legendární kostým:

"Nejdříve to zabralo delší dobu, dostat se do něj. Začal jsem si myslet, že Supermanovou nejlepších schopností je vlastně navléct se do kostýmu tak rychle, jak to dělá, protože to zpočátku nejde zrovna hladce... Je to tak trochu jako si navlékat neopren. Ukázali mi jeden starý surfařský trik a tak jsem si natáhl igelitové tašky na mé nohy a ruce, když jsem si to nandaval a vypadlo to, že to trochu zkrátilo potřebný čas, takže to bylo nápomocné. Je to jedna z těch věcí, kterou na sebe navléknete a vznikne nejkrásnější kostým na Halloween, který jste kdy měli. Pak ale vkročíte na plac a stane se z toho něco jiného, protože vás lidé začnou oslovovat jako Supermana. Jste ve scénách a lidé se k vám chovají jako k Supermanovi, takže vás to na okamžik zasáhne. Musíte uvěřit tomu, že jste ona osoba, přijmout to, chovat se tak. To byl moment, který mě nejvíce zasáhl." 

Je fakt, že kostým Supermana sice vypadá stylově, ale opravdu asi není snadné se do něj nasoukat. Tyler to ale nakonec zvládl a nutno poznamenat, že mu sedí dobře.

Vyhovuje vám Tyler jako Superman?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat