Simpsonovi: Chystá se nejdelší maraton Simpsonových v historii

Divákům se udělá žluto před očima.

Brzy se dočkáme 600. epizody seriálu Simpsonových. Ano, čtete dobře, šest set dílů. A zdolání takové hranice je nutno oslavit. Stanice FXX se rozhodla, že to pojme ve velkém a nabídne nejdelší maraton Simpsonových v historii.

Televize odvysílá všech dosavadních 27 řad Simpsonových, což zabere zhruba 300 hodin. Startuje se 24. listopadu a končí 6. prosince. Jednotlivé díly budou samozřejmě poskládány v chronologickém pořadí.

Půjde o nejdelší seriálový maraton, který se kdy konal. Předtím tento titul držela opět FXX, která v roce 2014 odvysílala 552 epizod Simpsonových, což zabralo nějakých 12 dnů.

"První maraton Simpsonových byl opravdu speciální a šlo o kulturně důležitý mezník, který měl dopad. Nebývalý kousek, kdy se podařilo dosáhnout hranice 600 epizod si zaslouží něco podobného kalibru, jako připomínku a oslavu. Udělat to, je skutečné fanouškovství, které je poctou Jimu Brooksovi, Mattu Groeningovi, Alu Jeanovi a všem scenáristům, umělcům, režisérům, lidem za scénou a neuvěřitelně talentovaným dabérům, kteří přivedli tento seriál k životu a udrželi ho na špici umělecké excelentnosti v těchto minulých 27 řadách," prohlásil šéf stanice FX Chuck Saftler.

Asi i pro nejvěrnější fanoušky seriálu bude obtížné zhlédnout všech 27. řad za sebou, ale čas se dá trávit i hůře, ne?

Nová série startuje 25. září.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat