Objevil se dojemný dopis, který napsal "Lovec krokodýlů" Steve Irwin svým rodičům

Co se v něm píše?

O víkendu to bylo deset let od chvíle, kdy rejnok zabil legendárního dobrodruha Stevea Irwina, kterému všichni přezdívali "Lovec krokodýlů".

A právě u této příležitosti byl zveřejněn dopis, který Steve napsal svým rodičům zhruba dva roky před nešťastnou událostí. Zajímavostí je, že ho ale nikdy neposlal:

"Drahý otče a maminko, 

     pravděpodobně jedna z nejméně šťastných věcí v ´Chlapově životě´ je to, že trvalo přes 30 let, než jsem si uvědomil, jak důležití jste pro budování mého charakteru, mé morálky a především mého ´ŠTĚSTÍ.´

     Ve 32 let jsem si to konečně začal uvědomovat. V dobrém i ve zlém jste tu byli; vaše síla a výdrž při mé výchově nezůstane bez odměny. Má láska k vám je mou silou!

     Po zbytek mého života se ve mně budou odrážet neuvěřitelně SKVĚLÉ časy, které jsme spolu strávili a ještě strávíme. Jste mými nejlepšími přáteli!

Děkuji vám, 

Steve"

Shodou okolností dopis našel otec Stevea Bob Irwin. Vypadl z jedné z knih, kterou si Bob prohlížel jako součást přípravy na vlastní knihu The Last Crocodile Hunter: A Father and Son Legacy.

Dopis byl v obálce, na které bylo napsáno:

"Prosím, buďte šťastní s vědomím toho, že vaše síla a moudrost byly předány dál." 

Je jasné, že rodičům ztrátu syna nic nenahradí, ale podobně milý dopis je určitě potěšil.

Zdroj: News.com.au
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat