Když hvězdy tančí: Diváci se pokusili napadnout olympijského problémáře Ryana Lochte

Nemá to chlapec snadné.

Není to tak dlouho, co byl Ryan Lochte zlatým hochem týmu amerických olympijských plavců, ale pak se v Riu s kamarády opili a nadělali pěknou paseku na benzínové pumpě. Ovšem pánové neměli v plánu si sypat popel na hlavu, místo toho si vymysleli historku o tom, že je přepadli a oloupili.

Nakonec se ale ukázalo, kde je pravda a z miláčka davů se stal někdo, koho lidé nemají zrovna v lásce. To se ukázalo i během soutěže Dancing with the Stars/Když hvězdy tančí, které se Ryan účastní. Ve chvíli, kdy sportovce a jeho spolutanečnici Cheryl Burke hodnotila porota, publikum nezůstalo zrovna v klidu.

Začal se ozývat křik "Je to lhář" a podobné hlášky. A přestože se moderátor Tom Bergeron a porota snažili publikum uklidnit, nedařilo se jim to. Situaci částečně zachránila reklamní pauza, ale i během ní došlo k incidentu. Na parket se pokusili dostat dva muži, zřejmě se chtěli vrhnout na Ryana, ale zpacifikovala je ochranka.

Z publika pak byly vyvedeny ještě čtyři až pět žen, které na Ryana nepěkně pokřikovaly (a jako bonus měly trička s nelichotivými nápisy, které se ho týkaly).

Tak to holt dopadá, když lžete před "celým světem". Lidé vám to jen tak neodpustí.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat