Hra o trůny: Neuhodnete, kterou veleznámou herečku možná uvidíme v sedmé řadě

Ani to nezkoušejte, stejně se netrefíte.

V Game of Thrones se objevují herecké legendy běžně. Některé pravidelně, jiné jen v jedné nebo dvou epizodách, ale za šest let už jsme měli možnost vidět hromadu hvězd stříbrného plátna a obrazovek.

A v sedmé řadě k nim určitě přibude pár dalších (nedávno bylo například oznámeno, že se k obsazení přidává Jim Broadbent). Ovšem, mohla by mezi nimi být i jedna hodně nečekaná dáma. Začaly se šířit zvěsti, že bychom se mohli dočkat Angely Lansbury. Ano, čtete správně, mluví se o tom, že se dočkáme představitelky Jessicy Fletcher ze seriálu To je vražda, napsala.

Podle dostupných informací (které ale zatím HBO nepotvrdilo) by si měla zahrát ve více epizodách. Ale upozorňuji, že zdrojem je německý web Bild. Těžko tak říct, nakolik jde o důvěryhodnou zprávu.

Pokud se ale ukáže, že je to pravda, byl by to od tvůrců rozhodně zajímavý krok. Je sice fakt, že Angelu u nás zřejmě nejvíce proslavil zmíněný seriál To je vražda, napsala, ale jde o velmi zkušenou herečku, která má na kontě například šest Zlatých Glóbů a je držitelkou čestného Oscara (plus získala tři nominace na jeho "standardní" verzi).

Dokážete si Angelu v seriálu představit?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat