Hra o trůny je rekordní. Stala se nejúspěšnějším dramatem v historii

Překvapuje to někoho?

Všichni víme, že Game of Thrones je milováno diváky i členy různých porot. O tom prvním svědčí sledovanost, o tom druhém pak množství posbíraných cen. A o víkendu se Hře o trůny podařilo přepsat historii, když během udílení kreativních cen Emmy získalo devět sošek.

Tím pádem jich má seriál na kontě už 35 (a tím jistě nekončíme, ještě nás sedmnáctého září čekají další kreativní ceny Emmy a o den později hlavní kategorie), což z něj dělá drama s nejvíce cenami Emmy v historii.

Konkrétně si Game of Thrones odneslo ceny za casting, vizuální efekty, produkční design, koordinaci kaskadérů, zvukový mix, make-up, masky, kostýmy a střih.

Nepřekvapivě nejvíce trofejí získala epizoda Battle of the Bastards a to rovnou čtyři.

Díky devíti kreativním Emmy překonala Hra o trůny Západní křídlo a Poldy z Hill Street, které mají 26 cen Emmy (Game of Thrones je v minulém roce dohnala) a dá se očekávat, že tento rok překoná i naprostého rekordmana, sitcom Frasier, který se pyšní 37 Emmy.

Pravděpodobně tak bude mít Hra o trůny na kontě nejvíce cen Emmy v historii. A bude to zasloužené. Nebo si myslíte, že ne?

Zdroj: io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat