Homeland: Tvůrci mají problém, jeden z herců se zranil. Ovlivní to datum premiéry?

Který herec měl smůlu? POZOR, SPOILERY!!!

Tvůrci tvrdě makají na šesté řadě seriálu Homeland/Ve jménu vlasti, ale trošku jim zkomplikovalo práci to, že se zranil jeden z herců. Konkrétně Rupert Friend, který ztvárňuje Petera Quinna.

Na večírku u příležitosti udílení cen Emmy se Rupert objevil s berlemi a prozradil, že má zlomenou kost v kotníku. Ke zranění sice došlo mimo práci, ale vliv mělo i to, že herec během čtvrté a páté série několikrát špatně došlápl a natáhl si vazy.

Bylo tak nutné přeházet pořadí natáčení epizod. Původně se pracovalo na prvním a druhém dílu, ale kvůli zdravotnímu stavu Ruperta se musela práce pozastavit a začalo se makat na třetí a čtvrté epizodě.

Je to zajímavé, protože jsme naposledy Quinna viděli v ne zrovna svěžím stavu, ale zřejmě se situace změní. Pokud by byl nadále v kómatu, tak by pro tvůrce nebyl problém, že kulhá, ovšem zdá se, že se bude účastnit scén, kde je nutné, aby byl v pořádku.

Je tu možnost, že by mohlo jít o flashbacky, ale to jsou zatím jen dohady.

A pokud se obáváte toho, že zlomená kost ovlivní datum premiéry, pak dobrá zpráva, tvůrci by měli vše stihnout podle plánu, takže by se seriál měl vrátit 15. ledna 2017.

Doufáte, že dál budeme vídat Quinna?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat