Glee: Skvělé i hrozné časy, spousta lidí spolu spala a rozcházela se, prozradil o natáčení Ryan Murphy

Byla to pěkná divočina.

Seriál Glee skončil v minulém roce a herci se rozprchli do všech stran. Jeden z duchovních otců seriálu Ryan Murphy se pak vrhl na další projekty, ale přesto se během rozhovoru pro server EW vrátil k natáčení Glee a jak to tak vypadá, bylo to (mírně řečeno) hodně intenzivní:

"Byla to nejlepší doba mého života, ale také nejhorší doba mého života. Byla tam hodně sporů. Hromada lidí spolu spala a rozcházela se. Řeknu vám, že to byl dobrý trénink na rodičovství. Ale i já udělal chybu: Pro všechny to bylo příliš osobní. Milovali jsme to tak moc, že jsme spolu všichni šli na večeři a poflakovali se a neustále byli spolu, takže nebyla žádná hranice mezi tím, kdo byl šéf a kdo zaměstnanec. A všichni jsme si byli tak blízcí, že ve chvíli, kdy by se něco stalo, bylo by to pro mě tak osobní, že bych doslova zuřil."

Je pravda, že o natáčení Glee kolovala hromada drbů. O tom, kdo se nesnáší, o tom, že Ryan je pro herce jako druhý otec a podobně. A jak je vidět, opravdu byly vztahy hodně propletené. Ale dobré na tom je, že tam alespoň nebyla nuda.

Chybí vám seriál Glee?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat