Gilmorova děvčata: Nové díly nevznikly kvůli penězům, říká Lauren Graham

Opravdu ne?

Televizní byznys je branže jako každá jiná, jde v ní obvykle hlavně o peníze. A pokud jsou "oživovány" seriály, je to samozřejmě proto, aby si televize namastily kapsu. Ovšem, pokud jde o nové díly Gilmorek, představitelka Lorelai Lauren Graham věří, že finanční motivace není tím jediným, co Netflix vedl k tomu, aby natočil další díly:

"Nemám z toho pocit, že jde o tahák na peníze. Byly tu naprosto rozumné umělecké důvody pro návrat: Naše tvůrkyně to nedokončila. To je projekt naší režisérky; není to něco, co může někdo jiný snadno převzít. Můj šéf ze seriálu Parenthood řekl, že by měl zájem o to, dát znovu dohromady obsazení a půlka lidí z toho byla nadšená a druhá půlka na to, ´Aha, ale skončilo to skvěle, proč bychom to dělali?´ Prostě to tam nebylo." 

Alexis Bledel (Rory) k tomu dodala:

"Myslím, že to je hlavní důvod proč. A také tu chvíli existovala naděje, že bychom mohli natočit film, což není jednoduchá věc. Uplynulo tolik času, že nikdo opravdu nevěřil, že k tomu dojde. Měli jsme tuhle šanci a bylo to jako nový nápad, že fanoušci budou moci znovu sledovat náš seriál. Ale hlavně, Amy nedokončila seriál, takže A Year in the Life je jediná cesta, jak se dočkat ukončení, alespoň takového, které chtěla udělat." 

Pokud situaci kolem Gilmore Girls sledujete, asi víte, že tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino nepracovala na finální řadě (která měla mimochodem dost negativně přijatý poslední díl) a herečky narážejí na to, že tentokrát skončí seriál tak, jak si Amy přála.

Gilmorky znovu uvidíme 25. listopadu, kdy Netflix uvolní čtyři nové hodinu a půl dlouhé epizody.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat