Firefly: Jak měla vypadat skvělá scéna, která byla v plánu pro další díly?

 To ví Nathan Fillion.

Skoro u každého seriálu, který je zrušen, fandové peskují a fňukají. Ale po chvíli je to většinou přejde. Výjimkou je ale westernově stylizovaná sci-fi Firefly Josse Whedona. Ta i roky po svém konci figuruje v seznamech projektů. které by si zasloužily pokračování.

A není divu, jde o kultovní záležitost. Mnohé tak stále mrzí, že měla jen jednu řadu (plus film Serenity). Což je opravdu škoda. O to víc, když měli tvůrci v plánu natočit pár hodně zajímavých scén pro další epizody. O jedné z nich se rozpovídal Nathan Fillion (Malcolm Reynolds):

"Joss mi jednou popisoval úvodní scénu, kde se díváme na planetu s prstencem kolem ní a jak se k ní blížíme, tak zjistíme, že prstenec je vlastně složen z kamenů a kusů lodí a harampádí. Je to prstenec z odpadků. Je to skládka - ve Firefly jsme to jednou zmínili. Trochu z toho uvidíme a pomalu se k tomu blížíme a jak jsme blíže a blíže, uvidíme Serenity, plující bez života a tihle lidé do ní lezou a procházejí jí. A jak se dostanou k přetlakové komoře, přiblíží se, je tam Malcolm Reynolds, krvácející a přivázaný a s dvěma velkými zbraněmi a nevypadá dobře. Má dvě velké zbraně a řekne, ´Vypadněte z mé lodi."

Nezbývá, než si jen představovat, jak by tenhle moment v reálu vypadal. Nezdá se totiž, že bychom se v blízké budoucnosti dočkali nových dílů Firefly.

Mrzí vás to nebo si myslíte, že by měli tvůrci nechat Firefly na pokoji?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat