Další Sex ve městě? Co na to představitelka Carrie?

Vrátí se kultovní seriál?

Sex ve městě byl hodně oblíbený seriál a stále ještě je. Není to náhoda, že televize tuhle pikantní podívanou reprízují poměrně často.

V letech 2008 a 2010 jsme se dočkali také dvou celovečerních filmů, kdy ten první docela ušel, ten druhý už moc ne. Ale oba slušně vydělaly (415,2 milionů a 294,6 milionů).

O pokračování seriálu, případně dalším filmu se tak mluví docela často. Ale samozřejmě je důležitou otázkou, zda by chtěly pokračovat představitelky hlavních rolí. Co na to Sarah Jessica Parker, která ztvárňovala Carrie?

"Myslím, že to zůstává otevřenou otázkou a diskusí, která pokračuje, dokud to nebude vyřešeno. Nemyslím si, že by někdo z nás řekl ne. Myslím, že je tu vždy možnost, určitě je." 

Přestože jsem se na Sex ve městě díval docela rád, tak upřímně bych asi už nechal tuhle značku na pokoji. Aniž bych chtěl být zlý, tak dámy přece jen už nejsou "třicítky" a bylo by asi vhodné věnovat se jiným projektům, než těm, ve kterých se mluví hlavně o skotačení v ložnici.

A jistě nemusím připomínat, že i další seriálový pokus o vzkříšení nevyšel, prequelový The Carrie Diaries příliš nebodoval (i když byl docela zábavný).

Co vy, stáli byste o pokračování Sexu ve městě?


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat