Bývalý člen kapely One Direction a tvůrce Chicago Fire chystají seriál

 Co se z tohoto vyklube?

Dick Wolf je hodně zkušený tvůrce. Na svém kontě má hromadu veleúspěšných projektů od krimi Zákon a pořádek, až po hasičské Chicago Fire.

A rozhodně nemá v plánu si odpočinout, začal pracovat na další sérii, ale tentokrát z trochu jiného světa, než jsme u něj zvyklí. Spojil totiž síly se slaďoušem Zaynem Malikem, exčlenem kapely One Direction a připravují seriál Boys.

Ten se zaměří na svět chlapeckých kapel, což není téma, kterému se Wolf běžně věnuje, ale asi se mu zachtělo zkusit něco nového. A koho jiného přizvat, než někoho, kdo působil v jedné z nejpopulárnějších chlapeckých kapel a komu padaly upištěné dívky k nohám a mohl po nich chodit jako po koberci.

Zayn si v seriálu nejen zahraje (detaily jeho role nejsou zatím známy), ale dá se odhadovat, že Wolfovi poskytne i cenné rady, jak to ve světě populární hudby chodí.

Boys si objednalo NBC a spolupracovat na nich bude také Wolfova žena Noelle. Scénář pak zajistí Sherri Cooper-Landsman (Kráska a zvíře).

Kdy začne natáčení zatím není jasné, stejně tak se samozřejmě ještě neví, kdy by měl mít seriál premiéru (pokud se tedy šéfům NBC zalíbí a pustí ho na obrazovku).

Měli byste o podobný projekt zájem?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat