Živí mrtví: Zajímavý rozhovor s představitelem Abrahama

 Co si myslí o finále šesté řady? A proč Abraham opustil Rositu kvůli Sashe?

Abraham patří k nejpopulárnějším postavám z The Walking Dead a spoustu lidí zajímá, co na tuhle ráznou postavu čeká. Nejen o tom se rozpovídal Abrahamův představitel Michael Cudlitz pro PopSugar:

Finále šesté řady bylo opravdu šokující pro mnoho fandů. Jaká byla vaše reakce?

"Myslím, že to bylo skvělé. Myslím, že v téhle epizodě byla spousta vývoje pro postavy, množství příběhů zapadlo do sebe. Myslím, že to bylo skvělé." 

Někteří fanoušci byli trochu překvapeni, když Abraham v minulé řadě opustil Rositu kvůli Sashe - myslíš, že jsou pro sebe vhodní?

"Myslím, že Abraham a Sasha v sobě navzájem vidí něco ze sebe. Když se dal dohromady s Rositou, byl to více výhodný vztah. Myslím, že se do sebe určitě zamilovali, ale - a nesnáším to - to byl doslova středoškolský fotbalista a hlavní roztleskávačka. Nejchytřejší, nejhezčí holka a nejdrsnější frajer. A měli velmi malý okruh přátel, malou komunitu, takže to, že se alfa samec a alfa samice navzájem našli není až tak neuvěřitelné. V dané době nebylo zítřka. Vše bylo otázkou okamžiku a oni byli ve válce. Teď nastal čas, kdy už dál nejsou ve válce. Prožívají relativně mírumilovné období. Je tu zítřek - je tu pravděpodobnost dalšího týdne, dalšího roku a tak dál. To vás donutí začít přehodnocovat a přemýšlet ´co opravdu chcete od života?´ Tak se Abraham chopil šance se Sashou, která je také vojákem, chytrá a pečující a zamiloval se do ní. Srdci se nedá poručit. Upřímně nemáme na výběr, do koho se zamilujeme."

V komiksu tvá postava zemřel stejným způsobem, kterým zemřela doktorka Denise, s šípem v oku. Víš, zda je tu konkrétní důvod, proč scenáristé prohodili postavy?

"No, Kirman (Robert Kirkman, spolutvůrce komiksu, pozn. redakce) nikdy nebyl šťastný, pokud jde o to, jakou smrt měl Abraham v komiksu. Vždy říkal, že to bylo tak trochu rozhodnutí na poslední chvíli a že lituje, že ho nechal zemřít. Myslím si, že přesunutí téhle konkrétní smrti s šípem z kuše na Denise bylo tak trochu pomrknutí na diváky, kteří čtou komiksy. Oni vědí, jaká ona smrt měla být, ale současně televizní publikum o nic nepřišlo, když to nevědělo. Byl to pro ně jen malý dárek. Její smrt popohnala spoustu jiných věcí a publikum ví, že Abraham tu nějakou chvíli bude. Teď uvidíme, jaký bude svět, ve kterém budou Negan i Abraham. To je něco, co v komiksu neuvidíme. Takže se odehraje spousta zábavných věcí. Pro mě, když jsem věděl, že jeho potenciální smrti přišla a odešla, nastal moment, když mě napadlo, ´Bezva, oni se opravdu nebudou držet komiksu.´ Pro mě jako fanouška komiksu i seriálu to bylo skvělé."

Teď, když víme, že tu Abraham ještě nějakou dobu bude, co je pro tebe nejvíce vzrušující věc na tom, že ho hraješ?

"Je to prostě hodně zábavné! Měl jsem během své kariéry velké štěstí, že jsem hrál mnoho odlišných postav v mnoha odlišných projektech, ale tohle je nejstálejší zábava, kterou jsem kdy měl. Nemůžu se každý týden dočkat toho, až dostanu scénář, abych zjistil, co zase tomuhle chlapíkovi vyjde z pusy. Miluji to." 

Sasha nebo Rosita? Kdo se vám k Abrahamovi hodí víc?

Zdroj obrázku: AMC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat