Živí mrtví: Překvapilo mě, kolik lidí naštvalo finále šesté řady, tvrdí představitel Negana

Otevřený rozhovor s charismatickým hercem.

Diskuse ohledně finále šesté řady The Walking Dead sice už pomalu ustávají, ale i tak se asi najde dost těch, kteří stále ohrnují nos nad otevřeným koncem, který tvůrci nabídli. A není divu, byl to opravdu laciný cliffhanger. Negan (Jeffrey Dean Morgan) v něm někomu rozmašíroval hlavu basebalovou pálkou Lucille, ale nezjistili jsme, kdo onen nebožák byl.

Právě o tomto tématu se herec rozpovídal pro server EW:

"Ano, překvapilo mě, jak naštvaní lidé byli. Myslím, že to tak trochu šokovalo všechny z nás, že bylo tolik lidí naštvaných. Podívejte, tohle je vyprávění příběhu v jeho nejlepší podobě a od počátku času existují cliffhangery. A mimochodem, nevěděl jsem, že to skončí cliffhangerem. Nevěděl jsem to, víte? Způsob, kterým jsme to natáčeli u mě vzbudil dojem, že nechtěli, abychom my herci viděli zdrcující údery tomu, kdo byl na druhém konci pálky Lucille, takže to natáčeli odděleně a my to měli vidět ve finále. Ukázalo se, že to skončilo přesně tak, jak jsem to natočil já. Ale líbilo se mi to. Nechápejte mě špatně, určitě rozumím publiku, že je vytočené tak den nebo dva, ale vracet se k tomu, stejně jako se k tomu vraceli oni, to je dobré tak jeden den. Myslím, že časem, až začne říjen, tihle lidé, kteří reagovali ve stylu, ´Nikdy už se nebudu dívat na Walking Dead. Cítím se podveden.´ budou těmi prvními, kdo usedne před obrazovku. A já řeknu tohle, buďte opatrné, co si přejete, publikum, protože dostanete odpovědi na otázky a ještě něco navíc a nebudete díky tomu šťastní."

Dál padla otázka na to, zda nejde o situaci, ve které nelze vyhrát, protože pokud daný moment dopadne stejně jako v komiksu, bude to označováno za předvídatelné a jestliže tvůrci zvolí jinou cestu, někteří budou peskovat, že je to vykrucování.

"Myslím, že je to velmi dobrý postřeh. I lidé, kteří nikdy předtím neotevřeli komiks, v době, kdy to bylo vysíláno, viděli ony diskuse a věděli, co Lucille udělala a všichni na to čekali. Nekopírujeme komiks do posledního písmenka. Jsou tu odchylky a musejí tu být. Jinak by publikum znalo už předem odpovědi. Je to o tom, udržet diváky v napětí, ale máte pravdu. Myslím, že všichni jsou připraveni cítit to tak či tak, ať už to schytal kdokoliv, jelikož to diváci neviděli, cítili se svým způsobem podvedeni. No, ale já řeknu tohle, je to kravina, prostě počkejte a opakuji, buďte opatrní s tím, co si přejete." 

Jsem opravdu zvědav, kdo to nakonec bude. Osobně tipuji Glenna (Steven Yeun), co vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat