Živí mrtví: Nechtěli jsme nikoho naštvat, tvrdí o konci šesté řady tvůrce

Jenže naštvali.

Není nutné hlouběji rozebírat to, proč byli fandové The Walking Dead vytočení, jestliže se bavíme o konci šesté řady. Dalo se čekat, že uvidíme otevřený konec, ale tento nebyl přijat zrovna dobře. Co na to s odstupem několika měsíců říká jeden z tvůrců Scott M. Gimple? Překvapilo ho, že byli lidé rozčílení?

"Nebyl jsem překvapený. Je to velmi vášnivé publikum a já jsem nebyl překvapen, že tu bylo trochu vzteku. Hádám, že jsem byl překvapený, jak intenzivní někteří týpci byli. Ale vášeň je vášnivá a pokud ji mají pro seriál, po šesti letech, hádám, že se s tím musíme smířit. Věřím v to, co děláme. Věřím, v příběh jehož byl tento cliffhanger pilířem a tyto dějové prvky motivují publikum, aby zapojilo svou představivost a přemýšlelo nad určitými věcmi a diskutovalo o nich. Věc, která mi připadá skvělá na masových médiích je to, že jsou cizí lidé schopni spolu mluvit - mají společná témata a mají něco, pro co oba mají vášeň a to i přesto, že se neznají. Velmi mě to těší, když vidím tyhle příběhy lidí, kteří o tom přemýšlejí a mluví a předpokládají a teoretizují. Myslím, že tento aspekt je skvělý. Samozřejmě, nechtěli jsme nikoho naštvat. Ale protáhneme se a budeme riskovat pro publikum. Tohle vše je pro publikum."

To je sice hezké, ale je vidět, že některé momenty sice byly natáčené pro diváky, ale nevyšlo to. Tak snad jich v další řadě, která začne 23. října, bude co nejméně. 

Jak jste na tom vy, pokud jde o cliffhanger z šesté řady? Líbil nebo ne?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat