Olympijský plavec a skandalista Ryan Lochte zřejmě míří do taneční soutěže

S plaváním má asi na delší dobu utrum, ale o práci se bát nemusí.

Ryan Lochte je jedním z aktérů nepříjemné události z Ria, kdy skupina amerických plavců prohlásila, že byli přepadeni a okradeni, ale ukázalo se, že se pánové "zdunili" a pak nadělali pěknou paseku na jedné z benzinových pump.

Ryan se jakž takž omluvil (celý článek), ale to nezměnilo nic na faktu, že ho spousta lidí nemá zrovna v lásce a stejně tak sponzoři. Sportovec tak přišel o finanční podporu v řádu milionů dolarů, ale zdá se, že se nemusí obávat toho, že by jeho konto zelo prázdnotou.

Objevily se totiž zprávy, že bude jedním z účastníků 23. řady oblíbeného tanečního pořadu Dancing with the Stars. Jednání o účasti prý probíhala už před olympiádou v Riu a ani skandál, ke kterému došlo, nezměnil nic na zájmu tvůrců pořadu o zlobivého plavce (špatná reklama, také reklama).

Stanice ABC sice zatím zprávu nepotvrdila nebo nevyvrátila. Ostatně, aktuálně není znám seznam soutěžících, ale jelikož pořad startuje 12. září, je jasné, že se brzy dozvíme, zda si Ryan opravdu vyhodí z kopýtka (a není tím míněno to, co předvedl v Riu).

Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat