Nejerotičtější seriály: Při sledování těchto seriálů si zafuníte obrazovku. K článku přiložena sexy videa

Které seriály se toho nebojí a sázejí na hodně divokou erotiku? NEVHODNÉ DO OSMNÁCTI LET.

Sex prodává. To je pravidlo, které prostě platí. Můžeme se tvářit, že jsme příliš konzervativní a něco takového jako nahota na obrazovce nám nic neříká, ale přiznejme si to, 99 % z nás si slintá na triko, když se objeví nějaká pikantní scéna. A v následujících seriálech je jich větší než malé množství.

Spartakus

Skvělý historický seriál Spartakus se proslavil nejen vizuálně úchvatnými (i když přepálenými) akčními scénami, ale vůbec se nedržel zpátky, ani pokud jde o postelové skotačení. A na své si přišli všichni, užili jsme si holky s klukama, holky s holkama, kluky s klukama. Spokojení byli všichni, hetero, homo i bi jedinci a navíc, herci vypadali k světu, takže se opravdu bylo na co dívat.



Californication

David Duchovny má s erotikou bohaté zkušenosti. Objevil se v seriálu Deníky červených střevíčků. A to, co tam viděl, jistě zúročil v Californication, kde se se sexuálními scénami vůbec nešetřilo. Vlastně proti tomuhle zábavnému seriálu byly Deníky červených střevíčků podívaná pro děcka. A Davidovi jistě nevadilo, že si (nejen) jeho postava v seriálu hodně užívala. Není tajemstvím, že se herec léčil ze sexuální závislosti.



True Blood: Pravá krev

HBO má s pořady, které jsou nacpané erotickým dusnem až k prasknutí, bohaté zkušenosti. A zúročilo je třeba na upíří podívané True Blood. Ta byla hodně ale hodně sexy a občas měl člověk jazyk až na vestě, když sledoval některé erotické scény. A také HBO bylo hodné a nabídlo potěchu pro oko jak ženám, tak mužům.



Masters of Sex

Těžko asi někoho překvapí, že v seriálu nazvaném Masters of Sex najdeme... sex. Tahle podívaná nás vrací do dob prvního výzkumu zaměřeného na pohlavní život, ale tvůrcům musí být přičteno k dobru, že seriál nechce oslnit jen erotickými momenty, ale nabízí i kvalitně zpracovaný scénář a příjemné herecké výkony. Ale sexu je tam také dost, žádný strach.




Hra o trůny

Jasně, že v tomhle přehledu nemůže chybět fantasy pecka Hra o trůny. Málokterý aktuální seriál je tak brutální, ale také erotický. Pro herce to asi není moc příjemné tak často se promenádovat nazí před kamerou, ale diváci určitě nejsou proti. I když se objevují stížnosti, že pro pány je toho připraveno mnohem víc než pro dámy. Já jsem jsem množství "pytlíků" na obrazovce nepočítal, ale asi je pravda, že ženské publikum si neužije tolik jako mužské.



Který seriál vám přijde nejvíce sexy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat