Hra o trůny: Na všechny čekají těžké časy, říká představitel Jona Snowa

A co Happy End, dočkáme se?

Už jen dvě série a budeme se loučit s Hrou o trůny. A spousta z nás asi přemýšlí o tom, zda je možné, že se seriál rozloučí v optimistickém duchu. Přece jen, Game of Thrones není zrovna veselá záležitost, takže Happy End nevypadá jako příliš pravděpodobná možnost. To ostatně naznačil i představitel Jona Snowa Kit Harington:

"Myslím, že to bude velmi pochmurné, pokud se dočkáme šťastného konce. Pokud je tu nějaké vítězství nebo heroický moment pro Jona a někoho jiného. Myslím, že to bude velmi temné než se to zlepší. Myslím, že to co bychom v této řadě mohli vidět je to, jak Bílí chodci a Armáda mrtvých opravdu naberou na síle. Takže to bude vzrušující sledovat. Nevím, co to znamená. Myslím, že ono ´zima je konečně tady´, znamená, že na každého čekají opravdu těžké časy." 

Tak to asi není žádné velké tajemství, že postavy se budou muset hodně snažit, aby přežily. Poslední dvě řady se s nimi jistě mazlit nebudou, ale to nedělaly ani ty předchozí.

Sedmá a osmá řada budou mít bohužel dohromady jen třináct dílů a sedmá se objeví o něco později, než je zvykem, mluví se o létě příštího roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat