5 věcí, které jste asi nevěděli o The Walking Dead

Co jste možná netušili o Živých mrtvých?

Samozřejmě vás nepodceňuji, vím, že jste seriáloví znalci, ale možná i vás překvapí pár zajímavostí, které se týkají zombie podívané Živí mrtví.

Před odchodem z práce je dobré se umýt

Natáčení je občas hodně náročné, trvá od rána do večera a tak se jednoduše stane, že herci vyrazí domů, aniž by si předtím dali sprchu. To se nevyplatilo Lauren Cohan (Maggie), kterou zastavil policista. A důvodem bylo to, že byla žena pokrytá umělou krví (strážce zákona samozřejmě netušil, že je to falešná "červená"). Nakonec se ale ukázalo, že měl i postranní motiv, chtěl herečku pozvat na rande. Pomáhat, chránit a randit.

SWAT na něj

Zájem o rande asi ale neměl žádný z členů týmu SWAT, kteří přijeli zjistit, kdo je onen střílející člověk na střeše. Byl to herec Michael Rooker (Merle), což ale netušili lidé v okolí, kteří poté, co zaslechli střelbu, zavolali policii. Ta se s tím nepárala a vyslala na místo jednotku SWAT.

Hershel měl zemřít dříve

Hershel (Scott Wilson) už s námi pár řad není, ale v seriálu mohl působit ještě kratší dobru. Showrunner seriálu Glen Mazzara ho měl v plánu nechat zemřít poměrně brzy, ale poté, co Jeffrey DeMunn (Dale) požádal, aby byla jeho postava zabita, protože byl ze seriálu vyštípán jeho tvůrce Frank Darabont, padlo rozhodnutí nechat Hershela naživu déle, protože by bylo asi moc drsné zabít dvě starší postavy v rozmezí pár dílů.

A stejně tak i Shane

Další postavou, kterou měla "zařvat" mnohem dříve, byl Shane (Jon Bernthal). Vlastně se neměl dožít ani druhé řady, ale nakonec jsme ho viděli nejen ve druhé sérii, ale také ve třetí, i když jen jako součást halucinace.



Greg Nicotero se nebojí jít do akce

Greg Nicotero je nejen šéfem týmu maskérů, ale kromě toho seriál produkuje, píše a občas si odběhne i k režii. Ale nejen to, už několikrát si zahrál různé zombíky a to obvykle takové, se kterými to často nedopadne dobře. Živí mrtví jsou asi jedinou prací, kde se lidé nemusejí bát zabít svého "šéfa". I když jen jako.

Překvapila vás nějaká zajímavost?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat