5 seriálových postav, které byly oživeny. A nebyl to dobrý nápad

Předstírané smrti a oživování jsou v seriálech časté. A obvykle moc nefungují. POZOR, SPOILERY!!!

Nechat nějakou postavu zemřít a pak ji znovu přivést na obrazovky, to není nic výjimečného. Ale málokdy je to ku prospěchu věci. V následujících případech to opravdu nebyl dobrý nápad.

Glenn Rhee (Steven Yeun)

Ano, Glenn v tomto přehledu prostě chybět nemůže. Je to už ohrané, stěžovat si na to, co tvůrci The Walking Dead provedli, ale to neznamená, že fňukání není na místě. S velkou pompou nám bylo prezentováno, že Glenn s největší pravděpodobností zemřel, jméno jeho představitele bylo odebráno z titulků a prohlášení herců a tvůrců také byla dost výmluvná. Ale milý Glenn se nakonec znovu objevil, protože se mu před hordou zombíků povedlo skrýt pod popelnici. Není divu, že byla spousta lidí naštvaná. Filmaři z nás totiž chtěli udělat hňupy.

Madison Montgomery (Emma Roberts)

American Horror Story: Coven byla jednou z nejméně povedených sérií American Horror Story a to také díky dost zběsilému scénáři. Tvůrci například nechali zemřít Madison a zdálo se, že je to opravdu její konec. Ale nafoukaná čarodějka byla vzkříšena. Aby byla následně zabita a znovu oživena. No tak, tohle má být jako co? Člověk pak nemá zrovna velké obavy o postavy, když je očividné, že smrt je jen menším a rychle řešitelným problémem.

Cisco Ramon (Carlos Valdes)

Když byl ve Flashovi zabit Cisco, byl jsem (a nejen já) v šoku. Říkal jsem si, že tvůrci mají opravdu koule, když nechali zemřít jednu z nejpopulárnějších postav z komiksové pecky. Ale pak jsem pochopil, jak naivní jsem byl, když jsem očekával, že je Cisco opravdu mrtvý. Stačilo si jen trochu pohrát s časovým kontinuem a Cisco byl živ a zdráv. Jsem rád, že Cisco žije, ale scéna s jeho smrtí byla zbytečná.

Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch)

Dobrá, těžko asi čekat, že zemře někdo, kdo se jmenuje Sherlock a hraje v seriálu Sherlock. Přesto nás tvůrci ve finále druhé řady chtěli přesvědčit o tom, že je hlavní hrdina mrtvý. Dokonce jsme se dočkali pohřbu, ale "překvapení". Sledoval ho i náš zdánlivě mrtvý detektivní génius. Jak k tomu došlo? Na vysvětlení si fandové seriálu museli počkat do další řady.

Oliver Queen (Stephen Amell)

Tak schválně, když Olivera prošpikoval Ra´s al Ghul, opravdu si někdo z vás myslel, že je skutečně mrtvý? Samozřejmě, že nebyl. Dobrá, jde o komiksový seriál, ale (Green) Arrow je "jen" člověk a přesto přežil probodnutí mečem a ještě pád ze skály. Ten chlapík musí jít asi hodně vitamínů a kalcia, protože je očividně velmi odolný.

Která "falešná" smrt seriálové postavy zaskočila vás?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat