Živí mrtví: Která postava měla přežít mnohem déle?

Fandové komiksů asi tuší.

Tvůrci seriálové verze The Walking Dead nemají sebemenší problém s tím, odklonit se od komiksové předlohy. Dělají to docela často. A tak není ničím výjimečným, že postava, která v komiksech žije (nebo žila déle), už v seriálu není. To platí i pro Andreu, která je v kreslené podobě stále naživu. V seriálu ale zemřela už ve třetí řadě, což překvapilo i její představitelku Laurie Holden:


"No, měla jsem smlouvu na 8 let, měla jsem tam být až do konce. Měla jsem skončit s Rickem. Měla jsem zachránit Woodbury na koni a měla jsem si koupit dům v Atlantě. V deset hodin večer, těsně před natáčením, jsem měla hovor od showrunnera, který už na The Walking Dead dál nepracuje a řekl mi, že nemohli napsat danou epizodu a že zabije mou postavu. Takže jsme všichni dostali scénář a všichni na place vzlykali. Cítila jsem se, jako by mě střelili. Nic z toho, k čemu došlo se nemělo stát tímto způsobem."

Laurie nebyla jediná, kdo byl zaskočen, ale na druhou stranu, ve třetí řadě se její postava chovala dost zvláštně, takže se našlo i dost těch, kterým Andrea rozhodně nechyběla. Přesto přišel její konec překvapivě brzy. Potenciál tahle postava rozhodně měla.

Co jste říkali na její smrt vy?

Zdroj: FanFest


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat