Sleepy Hollow: Kdo ztvární hlavní ženskou roli v další řadě?

Kdo si zahraje novou partnerku Cranea?

Další série Sleepy Hollow/Ospalá díra bude výrazně jiná. Alespoň, pokud jde o obsazení. Seriál opustilo několik herců včetně představitelky hlavní ženské role Nicole Beharie.

Tvůrci tak hledali novou herečku, která si si vezme na starost postavu jménem Diana (původně to měla být Anna). Ta je popisována následovně.


"Svobodná matka a bývalá armádní důstojnice, která v současné době působí jako speciální agentka Homeland Security. Má ráznou a dominantní povahu, která je okořeněna o smysl pro sarkastický humor. Má ale také jemnější pečující stránku, která vyjde napovrch, když je se svou mladou dcerou. V současné chvíli nevěří v nadpřirozeno, což je zdrojem konfliktu mezi ní a Cranem. Dalším důvodem neshod je jiný přístup k jejich misím: Zatímco on je metodický a zaměřený na výzkum, ona je aktivní a zvyklá plnit úkoly v omezeném časovém horizontu, což je zapříčiněno jejím vojenským tréninkem.

Málokdy mluví o otci svého dítěte - osobě, na které jí stále záleží, i když s ním neplánuje budoucnost - ale je nesmírně oddaná své dceři a udělá cokoliv, aby ji ochránila, což je instinkt, který Crane oceňuje. Poté, co její partner padl ve výkonu služby, pochopí, že mají s Cranem něco společného, pokud jde o ztrátu. Oba dva rychle zjistí, že je spojuje i něco jiného - něco, co by zprvu asi nikdo nečekal." 

A kdo si vůbec Dianu zahraje? Herečka Janina Gavankar. Ta se objevila například v seriálu Upíří deníky nebo v jiné vampýrské hitovce True Blood.

Návrat seriálu, který se tentokrát bude odehrávat ve Washingtonu, je naplánován na mezisezónu. Co říkáte na novou ženskou posilu?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat