Hra o trůny: Kde je nominace na Emmy pro Sophii Turner, rozčilují se fandové

Fanouškové rusovlasé herečky nejsou nadšení.

Pokaždé, když jsou oznámeny nominace na různé ceny, ozve se plno nespokojených lidí. A samozřejmě  k tomu došlo i v případě ocenění Emmy. Když se objevil seznam kandidátů (přehled nominovaných), spousta diváků zmateně zvedlo obočí. Proč chybí Orange is the New Black? Jak to, že nebyl nominován Jim Parsons (Teorie velkého třesku)? A dost lidí bylo zaražených, protože se nominace nedočkala Sophie Turner, která hraje Sansu Stark ve Hře o trůny.

A ano, pravdou je, že v šesté řadě Sansa zazářila a nominace by nebyla od věci.

Jak fanoušci vyjadřují svou nespokojenost? Tady je výběr některých reakcí:

"Jsem naštvaná, že Sophie Turner nebyla nominovaná na Emmy, když absolutně ukradla tuhle řadu Game of Thrones - ona si to zasloužila"? (@TargaryenSasha)

"Největším přehlédnutím bylo absence Sophie Turner, s tím se nemůžu vyrovnat." (@mareluna3000)

"Koho musím obětovat nebo jaký druh rituálu musím provést, aby Sophie Turner dostala zatracenou Emmy?" (@bbbbyjaay)

"Sophie Turner si zaslouží nominaci na Emmy za svůj výkon v GoT a nikdy neodpustím těm, kteří ji přehlédli." (@KajaKaja91)

"Jediné vysvětlení je, že Sophie Turner omylem přihlásila epizodu, ve které nebyla." (@josephsreed)

Někteří lidé to berou opravdu vážně, pár vyjádření je docela rázných, ale chápu, že jsou naštvaní. Malou útěchou jim snad je to, že Hra o trůny ovládla letošní nominace, získala jich 23 a kromě jiných byla nominována i Maisie Williams (Arya Stark).

Zdroj obrázku: Independent

Pozn: Pro zobrazení výsledků ankety neklikejte na "Zobrazit souhrn odpovědí" levým tlačítkem myši, ale pravým a zvolte možnost "Otevřít v novém okně".

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat