Co jste asi nevěděli o Pobřežní hlídce: Problémová umělá prsa, slepý režisér a Leonardo DiCaprio

Několik šťavnatých zajímavostí o legendárním seriálu.

Asi všichni znáte seriál Baywatch. Ostatně, brzy se dočkáme i filmové verze, takže se o něm zase začne mluvit.

Pobřežní hlídka nebyla kdovíjakým scenáristickým skvostem, ale nabídla přehlídku krasavic a krasavců a na to lidi slyšeli. Ze série se tak stal obrovský hit.

A teď server THR vyšťoural několik zajímavostí, které jste o seriálu možná nevěděli:

Božský Leo jako syn Davida Hasselhoffa

Je to opravdu tak, v patnácti letech se Leonardo DiCaprio ucházel o roli syna Mitche Buchannona a skoro skončila ruka v rukávu. Ale David řekl ne, protože mu Leonardo přišel příliš starý na to, aby hrál jeho potomka. Nakonec roli dostal devítiletý Jeremy Jackson. Ale řekl bych, že Leo se už z odmítnutí vzpamatoval.


Pamela se v seriálu málem neobjevila a mohl za to David

A nebyl to jediný případ, kdy Hasselhoff peskoval kvůli castingu. Vůbec se mu nelíbilo, že by si v seriálu měla zahrát Pamela Anderson, která se objevila v Playboyi. Ale nakonec ji tvůrci stejně vybrali. A to i přes upozornění ze strany Davida, že všichni budou Pamele hlavně čučet na hrudník. Ale o to v Baywatch přece šlo především, ne?

Ona má velká prsa, tak já je chci také

Pamelina umělá prsa opravdu nadělala neplechu. Proslýchá se, že herečka Nicole Eggert byla nesvá z toho, že její kolegyně má takové "nárazníky" a tak se po natáčecí pauze objevila na place a měla také silikonový hrudník. Což ale bylo pro tvůrce komplikací, takže se během natáčení snažili skrýt to, že herečce zničehonic nabobtnala prsa.

Co oči nevidí...

Věřte tomu nebo ne, režisér seriálu a jeden z jeho duchovních otců Douglas Schwartz je oficiálně označován jako slepý. Během natáčení se zhoršil jeho zrak natolik, že přišel o jeho 90 %, ale ani to mu nezabránil v režírování. Filmař trpí takzvaným "tunelovým viděním", ale to stačilo, aby viděl v hledáčku kamery vše, co potřeboval.

Sexy domácí video zaujalo

A nakonec se znovu vrátíme k Pamele Anderson. Jak asi víte (nesnažte se tvářit, že jste ho neviděli), v roce 1995 se objevilo domácí erotické video Pamely a jejího tehdejšího manžela hudebníka Tommyho Lee. Tvůrci začali panikařit, báli se, jak to ovlivní popularitu seriálu, ale nakonec to mělo "nečekaný" efekt, sledovanost se zdvojnásobila.

Jak vzpomínáte na Pobřežní hlídku vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat