Black Sails: Seriál dostane čtvrtou řadu. Ale ta bude poslední

Dobrá a špatná zpráva.

Z pirátské podívané Black Sails se vyklubala hodně zábavná záležitost, kterou hltá spousta diváků. Zatím nezklamala žádná řada a tak jistě mnoho lidí napjatě čekalo na oznámení, zda bude schválena čtvrtá.

Odpověď je ano. To je dobrá zpráva. Ta špatná je, že čtvrtá série bude poslední. Dobře, to, že se dočkáme čtvrté řady není takové překvapení, objednána byla už před nějakou dobou, ale chtěl jsem trošku zmírnit šok z toho, že série, kterou uvidíme někdy v průběhu roku 2017, bude finální.

Nová řada bude mít deset epizod, což je stejně jako druhá a třetí a její hlavní zápletkou bude střet pirátů s "civilizovaným" světem, který se je bude snažit vyhladit za každou cenu.

Tvůrce seriálu Jonathan E. Steinberg se nechal slyšet, že pro něj a producenty to bylo těžké rozhodnutí, ukončit seriál po čtvrté řadě, ale prý měli dojem, že je to vhodná cesta, jak navázat na legendární knihu Roberta Louise Stevensona Ostrov pokladů. Jak asi víte, Black Sails slouží jako prequel k tomuto veleznámému románu.

I tak je to ale překvapení, protože si seriál vedl dobře, sledovanost byla slušná. Očividně ale někteří filmaři věří tomu, že se má v nejlepším přestat.

Bude vám Black Sails chybět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat