Black Canary se vrátí

Jak to? POZOR, SPOILERY!!!

Tvůrci Arrowa vědí, jak naštvat fanoušky. Ani nebudu zmiňovat jak "zábavná" je zápletka s Olicity, ale rozhodně upozorním, že zabít Laurel Lance (Katie Cassidy), když konečně přestala být otravná a měla v seriálu důležitou roli, byl hodně nevhodný krok.

Ale naštěstí ani smrt není konec. Určitě ne v komiksových seriálech. Na aktuálně skončeném Comic-Conu bylo oznámeno, že se Katie Cassidy v roli Black Canary vrátí. Podle tvůrce seriálu Arrow Marca Guggenheima bude mít Laurel nejen důležitou roli v další řadě Arrowa, ale těšit se na ni můžeme ve Flashovi a Legends of Tomorrow.

Nebylo vysvětleno, jakým způsobem bude Black Canary "oživena". Jestli bude klasicky vzkříšena, případně ji uvidíme díky cestování v čase, v alternativních realitách atd. atd. (v komiksovém universu jsou možnosti neomezené), ale jisté je to, že ji budeme potkávat.

Já rozhodně nejsem proti. Black Canary se stala mou nejoblíbenější ženskou postavou z Arrowa (nejen kvůli přiléhavému kostýmu), takže je pro mě dobrou zprávou, že ji znovu uvidíme. Jak jste na tom vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat