Agents of S.H.I.E.L.D.: Představitel Coulsona by rád crossover s Iron Fistem

I my ho chceme a to nejpozději hned.

Na motivy komiksů od Marvelu už vzniklo několik zajímavých seriálů. A patří k nimi i Agenti S.H.I.E.L.D. (recenze), kteří zrají jako víno. Jsou řadu od řady lepší.

Jednou z potěšujících věcí na seriálu je, že jsme v něm viděli několik postav z filmového universa Marvel. Společnost  ráda propojuje svůj filmový a televizní světa a dá se předpokládat, že v tom bude pokračovat.

A crossover s jakým seriálem by měl zájem představitel Coulsona Clark Gregg?

"Protože byl jedním z mých nejoblíbenějších komiksů, když jsem dospíval, řeknu Daniel Rand - Iron Fist - ale náhle je tu gigantická neviditelná silová bariéra, které se říká ´Korporátní´... korporátní záležitosti. Pokud možná nevyvineme zbraň, která projde skrze a dostane mě na Netflix alespoň na minutu. Ale pokud tahle bariéra zmizí, pak je mi bůh svědkem, chci mluvit s Lukem Cagem. V určitém bodě si myslím, že se to začne více proplétat. Teď poběžíme v deset hodin, míříme temnějším směrem, což znamená, že bychom pasovali lépe do jiných projektů."

Ano, Agents of S.H.I.E.L.D. jsou o něco rozvernější než marvelovské seriály, které vznikají pro Netflix, ale stejně tak je pravda, že jsou už méně odlehčení než tomu bylo v minulosti a nemyslím si, že by propojení například s Daredevilem působilo v budoucnu jako pěst na oko.

Další řada začne 20. září.

Co myslíte vy? Stáli byste o crossover?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat