5 herců, kteří odmítli role v komiksových hitech

Komiksové filmy vládnou kinům. Ale i tak se do nich někteří herci neženou.

Spousta herců se už v komiksových filmech objevila nebo doufá, že se v nich objeví. Ale je i několik těch, kteří roli v projektech inspirovaných kreslenými sešity odmítli. Kteří to jsou?

Matt Damon v Temném rytíři

O Nolanově batmanovské trilogii pěje spousta lidí slova chvály, takže si asi teď Matt Damon trhá vlasy, že nepřijal nabídku ztvárnit Harveyho Denta/Two-Face. Ale pravdou je, že to bylo kvůli nabitému diáři, důvodem nebyl nezájem ze strany herce. Ten navíc později poznamenal, že Aaron Eckhart odvedl skvělou práci a nezbývá než souhlasit.

Emily Blunt v Iron Manovi 2

Emily byla první volbou na Black Widow v Iron Manovi 2, ale proslýchá se, že odmítla, protože jí přišla finanční nabídka za ztvárnění legendární marvelovské špiónky příliš nízká. No, její chyba, Scarlett Johansson se v téhle roli objevila už několikrát a díky tomu jí na účtu přibylo pěkných pár milionů.

SOUVISEJÍCÍ: 10 NEJVÝDĚLEČNĚJŠÍCH HERCŮ VŠECH DOB

Rachel McAdams v Iron Manovi

Emily ale není jediná herečka, které nevoněla role v Iron Manovi. Podobně na tom byla i Rachel Adams, která se měla ve filmové sérii objevit jako Pepper Potts. Proč k tomu nakonec nedošlo, není známo, ale uplynulo několik let a Rachel se nechala od Marvelu přece jen "ukecat". Zahraje si hlavní ženskou roli v chystaném filmu Doctor Strange.

Nicolas Cage ve Spider-Manovi

Ano, je to tak, jedním z hlavních kandidátů na záporáka Green Goblina v prvním Spider-Manovi Sama Raimiho byl i Nicolas Cage. Ten o to ale neměl zájem, takže nakonec roli dostal Willem Dafoe. A ať se na mě Nicolas nezlobí, ale ještě, že tak, Willem byl rozhodně lepší volbou. Speciálně, když si člověk vzpomene, jak dopadl Cageův Ghost Rider.

Josh Hartnett v Supermanovi, Batman začíná nebo Spider-Manovi

Zřejmě rekordmanem v odmítání komiksových rolí je Josh Hartnett, kterému prý byla nabídnuta role v Singerově Supermanovi, Nolanově Batmanovi nebo Raimiho Spider-Manovi, ale herec neměl ani o jednu zájem. Nechal se slyšet, že nechce, aby ho tyhle role definovaly. To se sice povedlo, ale řekněme si to bez servítek, aktuálně není pracovně zrovna na roztrhání (naštěstí mu čest zachránil výtečný hororový seriál Penny Dreadful).

Mrzí vás, že některý z výše zmíněných herců odmítl nabídku zahrát si v komiksovém filmu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat