Top Gear: Umělý smích, nejhorší pořad a klesající sledovanost. Nová řada má z ostudy kabát

Nová série kultovního motoristického pořadu zrovna neboduje.

Premiéra nové řady Top Gearu asi nedopadla podle představ tvůrců (a už vůbec ne diváků). Sledovanost byla zklamáním, šlo o nejhorší start za deset let a kvalita... řekněme, že bylo dost těch, kterým ještě víc začala chybět původní moderátorská sestava. 


Není tak vůbec žádným překvapením, že druhá epizoda si vedla ještě mnohem hůře, pokud se budeme bavit o množství diváků. Jejich počet klesl ze 4,3 milionů na 2,8 milionů a to je propad jako hrom. 

Očekávalo se, že k určitému odlivu lidí dojde. Nejen proto, že moderátor Chris Evans lidi zrovna neoslnil (na druhou stranu je na místě zmínit, že Matt LeBlanc a Sabine Schmitz si vysloužili pozitivní ohlasy). Určitý vliv prý mělo i pěkné počasí. Ovšem, takový úbytek diváků by byl překvapivý, i kdyby byly ve Velké Británii tropické teploty. Řekněme si to na rovinu, důvodem nelichotivé sledovanosti nebyl fakt, že vysvitlo slunce (přestože v Anglii je to výjimečný jev :). 

Navíc se objevily zvěsti, že byl do pořadu přidán "umělý" smích, aby vyplnil momenty, kdy nastalo "trapné ticho". 

Proti tomu se rázně ohradil mluvčí pořadu:

"Během natáčení nebyly trapné tiché momenty, jak informovaly noviny The Sun, což bylo očividné tažení proti pořadu. Je známo, že Top Gear není živý pořad a že je pořad po natočení sestříhán, ale minulá epizoda byla editována stejně, jako předchozí série." 

Ale i pokud nebyl přidán dodatečný smích, na světlo světa vyšla další nepříjemnost, britští diváci hodnotili premiéru Top Gearu jako nejhorší pořad daného víkendu přenášený skrze pozemní digitální vysílání. 

Ti, co prorokovali, že nový Top Gear bude zklamáním, se mohou plácat po zádech, nemohli být blíže pravdě. 

Co na nový Top Gear říkáte vy? 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Nový Top Gear je přesně takový, jak jsem očekávala... stojí za prd. A to podle mě především kvůli Chrisu Evansovi, který se hrozně moc snaží být vtipný, ale nejde mu to. Zároveň se hrozně snaží imitovat Jeremyho a nemá na to. Moc nechápu, proč se tak hrozně snaží držet toho, že je to pořád ten stejný pořad se stejným konceptem, když prostě není. Top Gear bez Clarksona, Hammonda a Maye prostě už není Top Gear jako takový a bylo jasné, že s jejich odchodem, odejde i spousta fanoušků. Já osobně tedy asi už koukat nebudu... a počkám si na podzim na ten nový pořad Amazonu s těma našema třema tak milovanejma volama... :D Tohle pro mě prostě nefunguje. Myslím, že by tomu hodně pomohlo, kdyby vykopli Evanse a přibrali k Mattovi ještě někoho, protože Matt LeBlanc je skvělej, ale bohužel není možné, aby to sám celé zachránil. Za mě to ale zklamání není, protože já jsem nečekala, že by se mi to líbilo... Jen mě mrzí, že takhle skvělý pořad půjde nejspíš brzo úplně do kytek...

    OdpovědětVymazat