Simpsonovi: Kolik je vlastně postavám let?

Server Inquisitr spočítal, jak staří jsou hrdinové z kultovního seriálu.

Pokud se budeme bavit o věku postav ze seriálu Simpsonovi, je to trošku oříšek. Čas v animovaném Springfieldu plyne dost zvláštním způsobem. Jinak řečeno, hrdinové v podstatě nestárnou.

Ale redaktoři serveru Inquisitr se rozhodli, že s pomocí různých indicií ze seriálu zkusí spočítat, kolik by jednotlivým postavám bylo, jestliže by v Simpsonových utíkal čas stejně jako v reálném světě.

U někoho to nebylo až tak těžké (i když nebyl řečen přesný věk), takový děda Abe Simpson je devadesátník, protože je veteránem z 2. světové války, zatímco Skinner je šedesátník, což je zřejmé z toho, že se účastnil bojů ve Vietnamu.

Ani u Homera nebylo obtížné zjistit, kolik mu je. V seriálu se totiž objevil jeho řidičák, na kterém bylo datum narození 12. května 1956. Tím pádem tento rok oslavil 60 let života (v seriálu je mu ale stále něco kolem 36 let).

U Marge bylo trošku těžší, určit, kolik svíček by měla na dortu. Je sice pravda, že byli s Homerem ve stejné třídě, ale v jedné epizodě první řady bylo řečeno, že je jí 34 let, tím pádem je o dva roky mladší než Homer a letos by oslavila 58 let.

Pokud se budeme bavit o přesném dni, kdy se narodila, tak to je sporné. V jednom dílu zaznělo, že má narozeniny ve stejný den jako herec Randy Quaid (1. října), ale ve 23. řadě Líza ukázala kalendář, kde byl zaškrtnutý den 19. března.

Nejstarší potomek Marge a Homera, Bart, by byl v reálném světě 35 let mlád. V jedné epizodě se Homer a Marge vydali do kina na Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980). Chvíli poté Marge otěhotněla. Za devět měsíců (tedy už v roce 1981, Impérium vrací úder mělo premiéru 20.6.) se narodil Bart.

V případě Lízy bylo několikrát poznamenáno, že je o dva roky mladší, než její bratr, tím pádem se tu bavíme o číslovce 33.

A nakonec tu máme Maggie. V páté řadě se slavily její první narozeniny, takže aktuálně by byla pár let před třicítkou, konkrétně by jí mělo být 27 let.

Postavy mají štěstí, že existují v animovaném světě. Tam je čas mnohem milosrdnější, než v tom skutečném.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: