Při podivné nehodě zemřel herec Anton Yelchin. Jaké jsou reakce jeho kolegů?

Herci bylo teprve 27 let.

Ani Hollywoodu se nevyhýbají tragédie, to už víme. A další z nich je smrt herce Antona Yelchina, kterého v neděli ráno našel jeho kamarád. Podle prvotních zpráv byl přimáčknutý svým automobilem k cihlovému sloupu poštovní schránky před svým domem.

Antonovi, který v posledních letech bodoval díky roli v nové filmové sérii Star Trek, ale proslavil se už jako dětský herec (Srdce v Atlantidě), bylo teprve 27 let.

Na smrt samozřejmě reagují jeho spolupracovníci.

Režisér třetího dílu Star Treku Justin Lin na Twitteru napsal:

"Stále jsem v šoku. Odpočívej v pokoji, Antone. Tvá vášeň a entusiasmus budou žít v každém, kdo měl to potěšení tě poznat."

Kolega ze Star Treku Karl Urban zase zveřejnil tento status:

"Nemůžu tomu uvěřit, k*revsky to bolí!"

Další herec, se kterým Anton pracoval na Star Treku Jon Cho napsal:

"Miloval jsem Antona Yelchina tak moc. Byl to skutečný umělec - zvědavý, krásný, odvážný. Byl to skvělý kamarád a skvělý syn. Jsem zničený."

Zachary Quinto, který Antona znal opět z natáčení Star Treku se vyjádřil na Instagramu:

"Náš drahý kamaráde. Náš příteli. Náš Antone. Jeden z nejvíce otevřených a intelektuálně zvídavých lidí, které jsem měl to potěšení poznat. Tak neuvěřitelně talentovaný a štědrý. Nezvykle moudrý na svůj věk. A odešel dříve, než nastal jeho čas. Všechnu lásku a sílu jeho rodině v čase tohoto neuvěřitelného smutku."

Dalším, kdo se vyjádřil, je například spisovatel Stephen King:

"Strašná zpráva o Antonu Yelchinovi, neuvěřitelně talentovaný herec odešel příliš brzy."

A ozval se i režisér Brett Ratner, který na Instagram zveřejnil foto s popiskem:

"Na natáčení mého krátkého filmu #newyorkiloveyou, kde #AntonYelchin hrál mě! Byl jedním z nejvíce talentovaných mladých herců, se kterými jsem kdy pracoval a jeden z nejmilejších a nejpracovitějších lidí! Mé modlitby míří k jeho rodině a jeho milovaným! #RestInPeace @yvan_attal#JamesCaan"


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat