Daredevil: Frank Castle ze seriálu není Punisher

Co to znamená?

Ve druhé řadě Daredevila (recenze) se nám představitel oblíbený komiksový antihrdina Frank Castle, známý pod přezdívkou Punisher. Ztvárnil ho Jon Bernthal, který aktuálně překvapil svým vyjádřením:

"Myslím, že když mluvíte o postavách jako jsou tyto, způsobu, kterým bojují, o motivaci pro boj, je to velmi důležité. Zmlátit někoho a dotáhnout je do vězení je něco jiného, než někdo, kdo ventiluje svůj vztek na lidech. Frank Castle, který je v příběhu, není Punisher. Je zmatený ze ztráty své rodiny. Je poháněn vztekem a má jedinou misi, najít lidi, kteří mu vzali jeho rodinu a udělat to tak brutálně, jak to jen půjde." 

To, nakolik se liší Punisher z komiksů a ze seriálu, je otázka, na kterou se těžce odpovídá. I když pravda, komiksový Punisher už nepase jen po vrazích své rodiny, ale bojuje i proti jiným podvratným živlům.

Oproti tomu Frank Castle ze seriálu chce zlikvidovat ty, kteří mu sebrali jeho milované. Ale nepochybuji o tom, že i on se časem stane samozvaným bojovníkem proti zločinu.

A dá se předpokládat, že k tomu dojde v jeho vlastním seriálu, který se chystá. I když zatím není jasné, kdy ho uvidíme.

Zdroj: Awards Daily
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat