Agents of S.H.I.E.L.D.: Uvidíme ve čtvrté řadě Ghost Ridera?

Možné to je.

Na stříbrném plátně Ghost Rider zrovna nezabodoval, ale to ani Daredevil a pak se ho ujala společnost Netflix a vznikl jeden z nejlepších komiksových seriálů. Proto se také začalo mluvit o tom, že Netflix uvažuje o sérii Ghost Rider.

Teď to ale vypadá, že se sice Ghost Rider v seriálu objeví, ale jiném. Na světě je fotografie propagačního autobusu ke čtvrté řadě Agentů S.H.I.E.L.D., který bude k vidění na letošním Comic-Conu v San Diegu a jeho výzdoba vypadá hodně zajímavě.

Nejvýraznějším prvkem je hořící řetěz, který je typickou zbraní Ghost Ridera. Ale než se začnete radovat, oháním se jím (doslova) také jiná komiksová postava od Marvelu a to Hellfire.

Ten už se dokonce v Agentech (recenze) představit, hraje ho Axle Whitehead. Ovšem, práva na Ghost Ridera se (díkybohu) vrátila Marvelu, takže jim nic nebrání v tom, aby se v seriálu ukázal i on. A aby to nebylo málo komplikované, tak James je potomkem superhrdiny Phatom Ridera, který si původně říkal Ghost Rider. Ale tohle jméno přestal používat právě kvůli tomu, že Marvel představil nového Ghost Ridera, motocyklového jezdce Johnnyho Blaze.

Je to docela zmatené, ale snad se brzy dočkáme odpovědi.

Mimochodem, popisek k fotografii zní:

"Nažhavte se! Marvelovští Agents of S.H.I.E.L.D. vědí, jak se dostat na SDCC (San Diego Comic-Con, pozn. redakce) stylově." 

Agents of S.H.I.E.L.D. se vrátí po letní pauze.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat