Upoutávky na nové seriály stanice ABC

Koukněte se na to, co chystá televize ABC na další televizní sezónu.

Aktuální televizní sezóna se blíží ke konci a televize už zběsile plánují, čím se pokusí oslnit diváky v té další. Stanice ABC má v plánu pár zajímavých novinek. A k některým z nich se objevily ukázky:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: PŘEHLED OBNOVENÝCH/ZRUŠENÝCH SERIÁLŮ

Imaginary Mary

Zápletka: Seriál o ženě jménem Alice, která najde lásku svého života. Ale je tu problém, jde o otce tří dětí. Kromě toho se "objeví" Alicina imaginární kamarádka z dětství.



Downward Dog

Zápletka: Příběh dívky z pohledu jejího psa, který její životní příběh komentuje.




Designated Survivor

Zápletka: Nízce postavený člen vlády se stane prezidentem po atentátu na vrcholné politiky. A teď se musí postarat o to, aby jeho rodina a především země neskončily v naprostém chaosu.




Speechless

Zápletka: Příběh oddané matky, která je ochotna udělat cokoliv pro svou rodinu zahrnující také postiženého syna. Musí bojovat s nespravedlností a hodlá najít někoho, kdo se za ně postaví.




Still Star- Crossed

Zápletka: Projekt od produkční společnosti Shondy Rhimes, který navazuje na legendární příběh Romea a Julie a zaměřuje se na dění po smrti této mladé dvojice.



Time After Time

Zápletka: Příběh legendárního autora sci-fi H.G. Wellse, který se ocitne v současném New Yorku, kde se snaží dostihnout Jacka Rozparovače.



Conviction

Zápletka: Seriál o dceři bývalého prezidenta, která se rozhodne přijmout práci v jednotce Conviction Integrity Unit, aby unikla obvinění z držení kokainu a nepoškodila tak pověst své matky, která kandiduje na senátorku.




Notorious

Zápletka: Skutečnými událostmi inspirovaný příběh obhájce Marka Geragose a producentky Wendy Walker (bude seriál produkovat). Seriál bude mapovat propojení světa zločinu a médií. A podle tvůrců by to mělo být unikátní a sexy.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat