Supergirl: Přesune se seriál na domovskou stanici Arrowa a Flashe The CW?

Spekuluje se o tom.

O osudu seriálu Supergirl, který běží na stanici CBS, zatím rozhodnuto není. Začal hodně dobře, ale potom sledovanost výrazně klesla. Když srovnáme pilotní epizodu, tak ta měla 12,96 milionů diváků, aktuální dvacátá přilákala "jen" 6,11 milionů lidí.

To jsou výsledky, které jsou pro CBS jistě zklamáním. Speciálně s ohledem na to, že jeden díl vyjde na cca 3 miliony dolarů (tahle částka mě poměrně překvapila, efekty v seriálu často nejsou úplně excelentní). A to je na seriál, který sleduje cca 6 milionů lidí prostě moc.

Mluví se tak samozřejmě o zrušení, ale to je nejméně zmiňovaná možnost. Mnohem více se špitá o výrazných škrtech v rozpočtu, ale teď se také objevily (nepotvrzené) spekulace o tom, že by se seriál mohl přesunout na stanici The CW.

A dává to vcelku smysl. Za Supergirl stojí Greg Berlanti, který je duchovním otcem seriálů The Flash a Arrow, které právě na The CW běží. Už jsme tu navíc měli crossover mezi Supergirl a Flashem, takže by to nepůsobilo příliš násilně a kromě toho, stanice The CW je z části vlastněná CBS Corporation, takže právní záležitosti by nemělo být tak obtížné vyřešit.

Samozřejmě, i na The CW by čekaly Supergirl škrty, kanál to není úplně nejbohatší, ale třeba takový Flash se chlubí slušnými triky. Jinak řečeno, tvůrci z The CW zvládají za málo peněz hodně muziky.

Na oficiální potvrzení nebo vyvrácení této zprávy si ale budeme muset počkat. CBS má v plánu odhalit osudy některých svých projektů v následujících dvou týdnech.

Jak se vám Supergirl líbí? Myslíte, že patří na stanici The CW?

Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat