Simpsonovi: První foto z "živé" epizody. A proč bude mít živá scéna jen tři minuty?

Netradiční díl Simpsonových se blíží.

Už před nějakou dobou bylo oznámeno, že v jedné z epizod Simpsonových se dočkáme segmentu, kde bude Homer odpovídat na dotazy publika a tento moment bude vysílán živě. To je u animovaného seriálu hodně nezvyklé. Ale jak už asi víte, "živý" nebude celý díl, ale pouze tři minuty. Proč? To vysvětlil jeden z tvůrců Al Jean pro server EW:

"K dispozici je malé množství pohybů a po chvíli by to mohlo působit, že se opakují. To je důvod, proč to nepotrvá déle než tři minuty. Máme omezené množství pohybů rtů, které může Homer udělat... Důvod, proč si nemyslím, že v blízké budoucnosti vzniknou půlhodinové epizody s pomocí technologie motion capture je, že bez ohledu na to, že je to levnější a prostě to vysíláte živě, nemůžete nabídnout propracované prostředí, které lidé od animovaných projektů chtějí. V oněch třech minutách uděláme vše, co jen bude možné." 

Pokud náhodou netušíte, co je technologie motion capture, tak jde zjednodušeně o to, že jsou snímány pohyby živých herců a poté přenášeny do digitální podoby. Jde o metodu, kterou často používají například počítačové hry.

Epizoda nazvaná Simprovised poběží 15. května. A aktuálně z ní byl uvolněn první obrázek.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat