Simpsonovi: Do seriálu míří veleznámý moderátor

Který?

V dosavadních 27. řadách seriálu jsme v Simpsonových slyšeli desítky a desítky celebrit. A samozřejmě, že budou přibývat další. Tentokrát bylo oznámeno, že se můžeme těšit na hlas moderátorské legendy. Které? Není řeč o nikom jiném, než o Jay Lenovi.

Jay Leno namluví sám sebe, respektive svou kreslenou verzi a dočkáme se ho v epizodě, která bude vysílána už 8. května a ponese název To Courier with Love.

Její zápletka se bude točit kolem Homera, který se rozhodne doručit do Paříže kufřík se supertajným obsahem, aby dostal slevu na rodinnou dovolenou. V daném dílu Homer najde staré auto, o které právě Leno projeví zájem.

Jeden z tvůrců seriálu Al Jean k tomu poznamenal:

"Prostě jsme si řekli, ´Je to někdo, kdo dává v případě naší zápletky smysl. Není tu nikdo další, kdo by byl současně tak vtipný a věděl víc o autech, než Jay Leno."

A ukázalo se, že je to pravda. Když se moderátor zastavil, aby namluvil své dialogy, hned tvůrce pokáral. I to prozradil Jean:

"Měli jsme mramorový interiér a on na to, ´V těchto autech nebyly mramorové interiéry, měla dřevěné interiéry! Ten, kdo to dělal, moc autům nerozuměl." 

No ještě, že toho Jay Lena mají, jinak by se nedozvěděli tak důležitou věc.

Které cameo ze Simpsonových je vaše oblíbené?

Zdroj: EW


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat