Arrow: Proč Colton Haynes opustil seriál? A jaké to bylo, tajit, že je gay?

Rozhovor se sympatickým hercem.

Přestože byl Colton Haynes mezi fanoušky komiksového Arrowa oblíbený, seriál opustil. Jeho postavu Roye Harpera (až na výjimky) tedy na obrazovce nevídáme. Co bylo důvodem? Šlo o rozhodnutí Coltona, který vysvětlil:

"Požádal jsem o to, protože v daném bodě mé kariéry jsem se víc staral o mé mentální a tělesné zdraví. Trpím chronickou úzkostí celý můj život. Fyzickou nemocí - slabostí. Je mi 27 let a mám vředy. Musel jsem se stáhnout." 

Docela otevřené přiznání, které se objevilo na serveru EW. Zatímco spousta jeho kolegů, i když má velké problémy, dělá, že nic, herec se rozhodl netajit, že jeho zdravotní stav není zrovna ideální.

Ostatně, v poslední době je Colton dost sdílný, nedávno se přiznal k tomu, že má v ložnici raději kluky než holky. Už ho začalo unavovat tajit pravdu:

"Lidé, kteří soudí ty, kteří jsou gayové nebo jsou odlišní si neuvědomují, jaké to je něco předstírat 24 hodin denně, je to nejvíce vyčerpávající věc na světě."

Stejně jako mnoho jiných herců, se nejdříve Colton rozhodl sexuální orientaci nezveřejňovat. Spousta celebrit se bojí, že by to negativně ovlivnilo jeho kariéru, ale Haynes byl nakonec tak unavený z hraní si na heterosexuála, že šel s pravdou ven. I když neměl moc na výběr, objevily se fotografie, kde se tulil ke klukovi.

"Byl to pro mě naprostý šok. Nebyl jsem připravený být znovu v novinových titulcích. Měl jsem to komentovat nebo vydat nějaké prohlášení, ale nebyl jsem připraven. Neměl jsem pocit, že někomu něco dlužím. Myslím, že když uzraje čas, každý se musí rozhodnout, zda je připraven nebo ne a já nebyl."

A vrátil by se do Arrowa, kdyby tvůrci chtěli?

"Pracovat pro Grega (Greg Berlanti, duchovní otec seriálu, pozn. redakce) byla nejlepší zkušenost mého života a když mi nabídl roli v Arrowovi, byl to pro mě nový začátek. Rád bych natočil víc. Oni vědí, že ano. Vrátil bych se v okamžiku."

Chybí vám Roy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat