Živí mrtví: Vědí vůbec herci, koho Negan zabil?

Odpovídají Andrew Lincoln a Norman Reedus. POZOR, SPOILERY!!!

Ještě pár dnů (nebo spíše) týdnů se bude určitě řešit to, jak tvůrci pěkně zkazili závěrečnou epizodu šesté řady The Walking Dead velmi nepovedený otevřeným koncem.

V něm Negan (Jeffrey Dean Morgan) někomu rozmlátil hlavu svou pálkou Lucille, ale nám samozřejmě nebylo ukázáno, kdo to je. Tomu se říká "propracovaný" závěr.

Ale vědí vůbec herci, která postava zemřela? Na to odpovídal představitel Ricka Andrew Lincoln:

"Uzavřeli jsme dohodu, protože to byly tak intenzivní dva dny natáčení, že když je budeme natáčet, budeme držet naše hlavy dole a necháme situaci, aby se vyvrbila tak, jak bylo zamýšleno. Mám teorie a nápady, ale nezveřejním je a teď neprozradím! Možná někdy v mezisezóně příští rok! Všechno, co vím je, že jsme ještě scénu nedokončili a vím jen to, jak se bude Rick cítit až to uděláme. Jeden z nás to schytá a to bude hrozné jak z osobního hlediska, tak z profesionálního. Uzavřeli jsme dohodu, když jsme si klekli, že o tom nebude mluvit." 

U Živých mrtvých je vcelku obvyklé, že herci často do poslední chvíle nevědí, co se v některých scénách odehraje, aby pak bylo jejich překvapení skutečné. A jak naznačil Andrew, měl by to být i tento případ. Jenže, představitel Daryla Norman Reedus pro Today prohlásil:

"Vím, co se stane a je to kulervoucí." 

A teď babo raď. Kdo mluví pravdu? Těžko věřit, že to Andrew neví a Norman ano. Pokud jde o nás diváky, tak my se to oficiálně dozvíme až v říjnu, kdy odstartuje sedmá řada, ale určitě to někdo "vyslepičí" dříve.


Jak se vám finále líbilo?

Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat