Živí mrtví: Představitel Glenna má novou práci

Steven Yeun míří do filmu. POZOR, SPOILERY!!!

Steven Yeun je teď hodně v kurzu, jeho Glenn z The Walking Dead ho vynesl do hvězdných výšin, takže nemá herec o nabídky nouzi. Samozřejmě, nemohl jich moc přijímat, protože práce na Živých mrtvých je časově poměrně náročná.

Ovšem, teď bylo oznámeno, že Steven dostal roli ve sci-fi filmu Okja režiséra Joo-ho Bong, který má na kontě například povedené sci-fi Snowpiercer/Ledová archa (2013).

Okja ale nezamíří do kin, nabídne ho streamovací společnost Netflix. Natáčení začalo před pár dny, konkrétně 22. dubna. Filmaři se podívají do Jižní Koreje, USA a Kanady.

Kromě Stevena uvidíme i Jakea Gyllenhaala nebo Tildu Swinton. Příběh se zaměří na dívku, která se spřátelí s geneticky upraveným prasetem Okja. To po čase vyroste do obřích rozměrů a společnost, která ho vytvořila, ho unese. Dívka to ale nenechá jen tak a rozhodne se ho získat zpět.

To, že si Steven zahraje ve zmíněném filmu sice není jasným potvrzením, že to byl právě on, kdo to schytal od Negana (Jeffrey Dean Morgan), nebyl by první herec, které zvládá více rolí. Ale některé zdroje tvrdí, že jde o náznak toho, že se tvůrci budou držet komiksu a byl to právě Glenn, kdo zemřel.

Co myslíte vy?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat