V jakém pořadu se objeví představitelka Lily z Jak jsem poznal vaši matku?

Co má v plánu Alyson Hanningan?

Po konci veleúspěšného sitcom How I Met Your Mother nebylo o Alyson Hanningan příliš slyšet, ale brzy se vrátí na obrazovky. Konkrétně už v létě. Bude totiž moderovat pořad Fool Us na stanici The CW.

V podstatě jde o to, že kouzelníci předvádějí své triky před komediálně-magickou dvojicí Penn Jillette a Teller a pokud je dovedou "oblbnout" a pánové neodhalí jejich tajemství, tak s nimi vystoupí během show v Las Vegas.

Původně byl pořad moderován Jonathanem Rossem, ale pro třetí řadu ho nahradí právě Alyson Hannigan. Ta k tomu dodala:

"Moje nejstarší dcera je velkou fanynkou tohoto pořadu a já jsem opravdu nadšená, že budu moderovat pořad, který může sledovat celá má rodina společně. Nemluvě o tom, že Penn & Teller jsou geniální baviči, takže možnost s nimi pracovat je neuvěřitelná. A samozřejmě jsem si vždy chtěla zahrát ve Vegas!"

A neméně nadšeně zní i vyjádření jednoho z jejich budoucích kolegů, konkrétně Penna Jillette:

"Teller a já jsme velkými fanoušky Alyson. Je talentovaná, chytrá a zábavná. Jsme opravdu šťastní, že se k nám v téhle řadě přidá jako moderátorka. Slíbila nám, že miluje magii a nemůže se jí nabažit. Doufáme, že neblafuje, protože jí dostane víc než dost." 

Alyson určitě nemlží, Barney (Neal Patrick Harris) čaroval v How I Met Your Mother často, takže se jistě naučila mít magii ráda.

Znáte tenhle pořad?

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat