Upíří deníky: Ian Somerhalder odvolal své tvrzení. O konci seriálu není rozhodnuto

Herec poupravil své prohlášení.

Před pár dny se Ian Somerhalder z The Vampire Diaries nechal slyšet, že osmá řada seriálu bude poslední. A člověk by si řekl, že když to prohlásí jedna z hlavních hvězd projektu, má to velkou váhu. Jenže teď herec vyrukoval s tím, že rozhodnutí ještě nepadlo:

"Minulý týden jsem s diváky mluvil o konci Upířích deníků a jak jsem nadšený z toho, že můj zřejmě poslední rok v seriálu bude tak skvělý, jak to jen bude možné. Nějak se mi podařilo, v mé nekončící moudrosti a díky mozku, který byl zmatený kvůli konci řady, vyjádřit se tak, že se blíží konec seriálu. Díky tomu se v médiích objevily zprávy, že seriál po osmé řadě končí. Pravdou je, že lidé, kteří o tom opravdu rozhodují (The CW a Warner Bros.) se ještě nerozhodli!"

Ups, trapas. Ostatně, někteří tvůrci v reakci na Ianovo vyjádření dali vědět, že finální slovo ještě nepadlo.

Pokud bych měl ale tipovat já, tak věřím tomu, že osmá řada bude opravdu poslední. Podle toho, co říká Ian, to bude jeho finální rok, stejně tak Kat Graham oznámila, že ze seriálu po osmé řadě odejde... Ano, The Vampire Diaries opustilo mnoho jiných herců a nejen ve vedlejších rolích, ale těžko očekávat, že by Upíří deníky pokračovaly i po odchodu Iana.

Nebo myslíte, že by to seriál ustál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat