Punisher: Drsňák s lebkou bude mít vlastní seriál

V Daredevilovi zabodoval, teď bude mít sólovku.

O tom, že se zvažuje sólový seriál Punisher se mluví už dlouho. Dokonce se objevily zvěsti, že nevznikne série Iron Fist, ale nahradí ji právě Punisher.

To nakonec není pravda, seriál Iron Fist (fotografie) už se natáčí, ale i Punisher dostane šanci. Není to překvapení, ve druhé řadě Daredevila (recenze) se předvedl v tom nejlepším světle a plno diváků učurávalo ve chvíli, kdy se objevil ve svém kostýmu s lebkou.

Od Netflixu je tak logickým krokem, nabídnout seriál o Punisherovi. A je to tady, oficiálně bylo oznámeno, že projekt dostává zelenou.

Hlavní roli samozřejmě ztvární Jon Bernthal, ale jinak se nic moc o samotném seriálu neví. Ale rozhodně je pozitivní zpráva, že Marvel a Netflix respektují přání fanoušků. Seriál Punisher původně nebyl v plánu, ale poté, co bylo publikum nadšené z jeho účasti v Daredevilovi, se společnosti rozhodly, že vyslyší volání milovníků Franka Castlea a ten dostane vlastní spin-off.

Uvolněn byl také teaser, který ale samozřejmě nenabídne žádné záběry ze samotného seriálu. Ten se ještě nezačal natáčet. Je tedy otázkou, zda se objeví ještě dříve než týmovka Defenders nebo až po ní.

Co myslíte vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: