Omertá: Sylvester Stallone míří do televize. Zahraje si mafiánského bosse

Jestli tohle nebude pecka, tak už nic.

Sylvester Stallone nedávno zazářil ve filmu Creed (2014) a vypadá to, že brzy zaboduje i na obrazovkách. Přijal totiž roli v seriálu, který prostě musí dopadnout dobře. Vše mu totiž hraje do karet. Řeč je o sérii na motivy knihy Omertá, což je poslední román od autora Kmotra jménem Mario Puzo.

Seriál zaštítí velmi šikovný režisér a to Antoine Fuqua (Training Day, Bojovník). Aktuálně se hledá představitelka hlavní ženské role a také showrunner, tedy šikula, který bude dohlížet na každodenní natáčení.

Stallone ztvární roli Raymondea Aprile, což je mafiánský boss a "poslední velký americký Don". Děj se bude točit kolem něj a jeho adoptivního synovce Astorre Violy.

Jak už bylo nakousnuto, Omertá je poslední (posmrtně vydanou) knihou Maria Puzo, jde o završení trilogie, kdy jsou předchozími díly kultovní Kmotr a Poslední Don.

Před zhruba deseti lety se uvažovalo o filmu, vzniklo několik scénářů, ale žádný nedokázal dostatečně obsáhnout důležité dějové linky. Seriál by tento problém mít neměl.

Stallone s Fuquou zajistí i produkci, s tím, že aktuálně není s projektem spojována žádná televizní stanice, ale dá se čekat, že se o něco tak potencionálně úspěšného "porvou".

Zdroj: Deadline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat