Hra o trůny: O čem by měl být spin-off podle tvůrce knižní předlohy?

Sice žádný v plánu není, ale kdyby ano, co by mělo posloužit jako jeho inspirace?

Před pár dny tvůrci Game of Thrones potvrdili, že spekulace o spin-offu jsou jen a pouze dohady a nic takového v plánu není. Ovšem, to nebrání tomu, aby se autor knižní předlohy k seriálu Hra o trůny George R.R. Martin vyjádřil k tomu, o čem by nový projekt (pokud by někdy vznikl) mohl být:

"V Západozemí se odehrává osmi milionů příběhů... a ještě více v Essosu a dalších zemích. Celý svět plný příběhů, které čekají na to, až budou odvyprávěny... pokud bude mít HBO zájem. Nejpřirozenějším nástupcem by byla adaptace mých příběhů Dunka a Egga."

Příběhy Dunka a Egga se odehrávají ve světě Her o trůny, ale jsou zasazeny zhruba 90 let před události, které známe z obrazovek (potažmo knih). Hlavními hrdiny jsou Duncan Vysoký a Aegon V. Targaryen. Jde o kolekci tří knih a to Potulný rytíř, Přísežný meč a Tajemný rytíř.

Spisovatel ale dodal, že podle něj by byl televizní film vhodnější volbou, nová série mu jako ideální možnost nepřijde.

HBO zatím neuvedlo, zda má něco takového v plánu. Aktuálně se plně soustředí na Hru o trůny. Na druhou stranu, stanice se nechala slyšet, že by klidně natáčela Game of Thrones déle než jen osm řad.

A těžko si představit, že by se nesnažilo navázat na úspěch Hry o trůny, když je k dispozici spousta materiálu od George R.R. Martina, ze kterých by se dalo těžit.

Stáli byste o televizní film?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat