Hra o trůny: Je v plánu spin-off k milované fantasy?

Spekuluje se o tom. Co na to říkají tvůrci?

Za pár dnů začne šestá řada Game of Thrones. Pak nás zřejmě čekají ještě dvě, s tím, že tvůrci teď vyrukovali s nemilou zprávou. Prý zvažují, že nebudou mít dohromady 20 epizod ale jen 13. To mnohé fandy zklamalo a zaskočilo a tak někteří z nich doufají, že dohady o vzniku spin-offu by mohly být pravdivé.

PODOBNÉ ČLÁNKY: SEDMÁ A OSMÁ ŘADA BUDOU MÍT MOŽNÁ MÉNĚ DÍLŮ

Ostatně, HBO se nechalo slyšet, že by u osmé série Hry o trůny skončit nechtělo (kdo by se mu divil, když jde o tak úspěšný, i když drahý seriál). A pokud na tomto čísle tvůrci trvají a zatím to tak vypadá, byl by spin-off logický krok. Ale podle programového ředitele HBO Michaela Lombarda zatím nic takového v plánu není:

PODOBNÉ ČLÁNKY: NA KOLIK VYŠLA ŠESTÁ ŘADA GAME OF THRONES? PROTOČÍ SE VÁM PANENKY

"Ne. Pokud by se něco takového mělo stát, tak by to muselo přijít od tvůrců (D.B. Weiss a David Benioff), kteří by to tak cítili nebo od autor knižní předlohy (George R.R. Martin), který by měl opravdu pocit, že by bylo správné to udělat. Nevím, jak tenhle konkrétní příběh dopadne. Je tu spousta postav, vedlejších postav, kolem kterých byste mohli vybudovat další svět. Vždy načrtáváme silnou kreativní vizi. Ale neuděláme to, pokud nebudeme mít pocit, že to oni chtějí." 

A zatím to nevypadá, že by o to stáli, Weiss se nechal slyšet:

"Ne, nemluvíme o tom. Práce, kterou děláme, je tak enormní a je to taková výzva, že nás to rozptyluje od myšlenek o spin-offech, zábavních parcích a baletech na ledu... ale pokud by měl někdo dobrý návrh na baletní představení na ledu Hra o trůny, tak ať nám dá vědět."

Stáli byste o spin-off? A pokud ano, o čem by měl být?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat