Doctor Who: A je to venku. Jasně, že jméno nové společnice

Představí se v zábavném videu.

Už docela dlouho se čeká na odhalení jména nové společnice hlavního hrdiny kultovního seriálu Doctor Who. A jak se spekulovalo, bude to slečna exotického vzhledu. Konkrétně herečka Pearl Mackie.

Ta samozřejmě neskrývá nadšení. A kdo by se jí mohl divit, Doctor Who je legendární projekt:

"Jsem neuvěřitelně nadšená, že se přidám do rodiny Doctor Who. Je to unikátní britská záležitost a nemůžu být pyšnější, že budu moci nazývat TARDIS mým domovem! Peter Capaldi je nesmírně brilantní herec a jeho Doktor je velmi potrhlý a skvělý charakter, nemůžu se dočkat, až uvidím, jaká dobrodružství jsou připravena pro něj a Bill napříč časem a prostorem. Když jsem během konkurzu četla scénář, pomyslela jsem si, že je Bill zlomyslná. Fantasticky napsaná, skvělá, silná, bystrá a trochu zranitelná a se špetkou podivínství k tomu - Nemůžu se dočkat, až jí vdechnu život a uvidím, jak se vyvíjí napříč sérií."

Herečku přivítal i showrunner Steven Moffat, pro něhož bude desátá řada poslední, poté žezlo předá Chrisovi Chibnallimu:

"Nová tvář v TARDIS, nové dobrodružství začíná: přivítejte na palubě neuvěřitelnou Pearl Mackie. Právě tady příběh opravdu začíná."

Desátá řada se objeví na obrazovkách někdy v průběhu příštího roku. Co říkáte na novou společnici?

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat