Class: Spin-off k Doctor Who zná představitele hlavních rolí

Seznamte se.

A je to venku. Pokud jste fanoušky seriálu Doctor Who/Pán času, tak víte, že stanice BBC připravuje spin-off nazvaný Class. Aktuálně jsem se dozvěděli, kteří herci ztvární hlavní role. Je to následující partička - Sophie Hopkins, Vivian Oparah, Fady Elsayed a Greg Austin. K nim se pak v roli pedagožky přidá Katherine Kelly.

Jistě, že každý z mlaďochů skrývá nějaká tajemství, obavy, přání a touhy. Tak už to prostě u studentů školy Coal High School bývá. Každý, kdo tam chodí, má nějaké kostlivce ve skříni.

Tvůrce seriálu Patrick Ness samozřejmě nešetří slovy chvály:

"Hledali jsme všude, abychom našli tohle neuvěřitelné obsazení, fantastické herce, kteří rozumějí tomu, kam seriál míří. A máme velké štěstí, že máme Katherine Kelly! Byla dechberoucí v ´Happy Valley´, ´The Night Manager´ a ´Mr. Selfridge,´ jen počkejte, až ji tady uvidíte."

Výkonný producent Doctora Who Steven Moffat dodal:

"Není nic víc vzrušujícího, než se setkat s hvězdami, o nichž ještě nikdo neslyšet. Minulý týden jsme zkoušeli prvních několik epizod a byla jich tam celá řada. Coal High School je součástí Doctora Who od prvního natáčení v roce 1963, ale nový seriál není historií. ´Class´je temná a sexy a současná. Vždy mě zajímalo, jestli by mohla vzniknout britská ´Buffy´a chtělo to brilantního Patricka Nesse, abychom zjistili, jak to udělat." 

Objevilo se také video, které vám představí představitelé hlavních rolí. Seriál se právě začal natáčet, měl by se objevit v průběhu tohoto roku.

Co na herce říkáte?



Zdroj: TVline


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat