Živí mrtví: Zabije Negan milovanou postavu? A bude mluvit sprostě? Odpovídá tvůrce

Na co se (ne)těšit? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Ještě v této řadě The Walking Dead se nám představí komiksový záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan). A máme se prý na co těšit. To potvrdil i jeden tvůrců Scott Gimple:

"Cítím velký tlak, ale je to tlak, který na sebe vyvíjím já, protože si pamatuji na to, když jsem to četl. Je to jedna z nejlepších prací Robert (Robert Kirkman, tvůrce seriálu, pozn. redakce) a nebyl bych na sebe zrovna pyšný, kdybych to zkazil."

A máme očekávat, že dojde k jedné z nejdrsnějších scén z komiksu? Tedy tomu, že Negan rozmašíruje hlavu Glenna (Steven Yeun) s pomocí své pálky Lucille?

"Odehraje se velká věc - a kdy se to stane, možná příští řadu - až si to naplánujeme, tak si to naplánujeme, musíme si to prostě naplánovat, Negan ubije k smrti sám sebe (smích). Je tu určitá zodpovědnost, kdykoliv děláme změny v příběhu, vždy to slouží tomu, abychom zůstali věrni duchu příběhu a někdy to vyžaduje velké změny, někdy menší změny a někdy pohrávání si s každým písmenkem. Máme díky tomu v našich hlavách velký zmatek a musíme si to opravdu promyslet. Přemýšlím nad tím od druhé řady. Cokoliv se stane, to se stane, vím, že se to lidem nebude líbit, ale doufám, že ze správných důvodů."

Pokud ho znáte Negana ze stránek kreslených sešitů, víte, že pro slovo F*CK nejde daleko. Ovšem, to je docela problém. V televizi vám sice projde, když nabídnete seriál, ve kterém zombíci cupují lidi na kusy, ale když se v něm mluví sprostě, to už je průšvih.

"Jsme si vědomi toho, že jsou tu určitá omezení, pokud jde o to, co můžeme na AMC a vysílání udělat, ale AMC je velmi kreativní stanicí a ráda riskuje a zkouší nové věci. Vysílání není jediným místem pro náš seriál. Pro Negana existuje spousta možností, které vyzkoušíme a plně využijeme. V žádném případě nebude moci pronášet takové množství f-bomb jako v komiksu. Prostě to nejde. V určitých ohledech prostě nepojede na plný plyn, ale budeme mít jeho neumírněné verze, které se objeví a lidé se na ně budou moci podívat. To je pro mě nejdůležitější věc, aby existoval neumírněný Negan a byl k dispozici. Jakou jeho verzi dostaneme na obrazovky, to budeme muset otestovat. Jeffreyho výkon je neuvěřitelný a já doufám, že lidé se nebudou zajímat jen o to, že nebude pronášet tenhle výraz. Speciálně, když se na to budou moci podívat později."

Jednoduše, v prvotní seriálové podobě prostě slovo F*CK moc slýchat nebudeme (pokud vůbec), ale Scott naznačuje, že bychom se mohli dočkat sestřihů, kde by onen (pro Američany děsivý výraz) zazněl.

A upřímně to, jestli bude Negan extra sprostý, není zase tak důležité, co myslíte? Má i jiné vlastnosti, které z něj dělají skvělého padoucha.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat