Živí mrtví: Z finále lidem "vybuchne hlava", tvrdí jeden z tvůrců

Negan se blíží a bude to velké.

Pokud jste fanoušky seriálu The Walking Dead, tak už dávno víte, že se ve finále šesté řady konečně představí záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan) a ten bezesporu patří k nejlepších padouchům z komiksové předlohy. Očekávání tak nejsou malá. Ale jeden z výkonných producentů David Alpert slibuje, že nebudeme zklamaní:

"Chceme, aby lidé, kteří neznají Negana, začali mluvit s přáteli ve stylu, ale, to nic není a kamarádi, kteří četli komiks, budou reagovat, ´Vy ho prostě jen neznáte. Vy ho prostě jen neznáte." 

Alpert ho ale nepopisuje jen jako typického záporáka:

"Negan je jedním z nejlepších zloduchů, kteří kdy byli v televizi vytvořeni. Je to nejlepší komiksový záporák, kterého jsem kdy v komiksech viděl. Je skvělý, je děsivý, je zábavný, je okouzlující a důvod, proč si myslím, že je tak hrozivý je, že určitým způsobem dává smysl. I přesto, že dělá děsivé děsivé hrozivé věci, je tu určitá logika -- barbarská logika, ale stále logika. Myslím, že to nejsou jen ony děsivé věci, co dělá, ale je tu i určitý apel na rozum. Chvíli to zabere, než tomu pořádně porozumíte." 

A producent pokračuje:

"Tenhle chlap něco vybudoval. Postavil něco velkého a je opravdu úctyhodné, co byl schopen vybudovat. Udělal něco mnohem většího než čeho byl schopen Guvernér a neskrývá se za vybrané chování, jako to dělal Guvernér. Nepředstírá to, že je někým, čím není. Je to plně sebeuvědomělý člověk, ovšem ne nezbytně v dobrém slova smyslu. Musíte si to dát dohromady, slyšet jeho přisluhovače jak o něm mluví, abyste pochopili, jak úctyhodné a obrovské je to, co Negan postavil." 

Jasně, už jsme to pochopili, Negan bude něco. A tak se na něj vyplatí počkat až do začátku dubna a netrpělivý je i Alpert:

"Nemůžu se dočkat, až uvidím reakci na věci, které se chystáme udělat na konci této řady. Myslím, že z toho lidem exploduje hlava."

A pokud se tvůrci hodlají držet komiksové předlohy, bude asi opravdu mnoho diváků zaskočených. Řeč je samozřejmě o tom, co se odehrálo ve stém komiksovém vydání:

"Stále je mi trochu nevolno, když si vzpomenu na 100. díl. Myslím, že Robert Kirkman (tvůrce komiksu, pozn. redakce) je zvrácená a šílená bytost a myslím si, že Charlie Adlard (taktéž tvůrce komiksu, pozn. redakce) je zvrácený a šílený svým speciální unikátním talentovaným způsobem, díky tomu, co způsobila daná komiksová stránka. Stále jsem na ně naštvaný. Myslím, že nemůžete jen nechat přijít Negana a začít vyprávět tento příběh."

Pokud si nejste jistí, o čem je řeč, tak si to vyhledejte, ale varuji vás, opravdu je to hodně drsný moment a doporučuji, abyste si počkali do konce této řady. Byla by škoda přijít o toto velmi intenzivní překvapení.

Těšíte se na Negana?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat